Programma

De Introductieweek start op dinsdag 27 augustus om 12.00u. We verzamelen op de Fontys in Venlo (Tegelseweg 255, Venlo). Van hier uit gaan we naar de locatie waar we de rest van de week verblijven (dus we  blijven er slapen!). Deze eerste dag staat in het teken van kennis maken met elkaar en met de docenten en zit vol met beweging. De dag wordt afgesloten met een BBQ en de eerste feestavond!

Woensdag 28 augustus gaan we de wereld vol wonderen verkennen. Overdag wordt het programma magisch en vol met beweging! Zorg dat je niet misselijk wordt! ’s Avonds zal er een gevarieerd programma zijn. Je kunt dan zelf kiezen hoe je in beweging wil komen. Ben je een beerpong god of godin? Meet dan krachten met je mede studenten. Kun je zingen als een nachtegaal? Laat het horen in de karaoke bar. Wil je je dance moves aan de hele wereld (nou ja…) laten zien? Dan kunnen de voetjes van de vloer in de grote zaal.

Donderdag 29 augustus staat in het teken van Venlo. Deze parel van het zuiden wordt gedurende deze dag te voet verkend, dus er is voldoende beweging. Leer zo alle highlights van Venlo kennen. De dag wordt afgesloten met een feestavond samen met alle studenten van Fontys Venlo FHTenL en FHKE.

Vrijdag 30 augustus is de dag dat het allemaal weer voorbij is. Maar niet voordat we op school een aantal formele zaken hebben geregeld. De klassen worden samengesteld, inschrijvingen worden gecontroleerd, mentoren worden toegedeeld en je krijgt te horen waar je ’s maandags moet beginnen!